سفارش تبلیغ
صبا ویژن
عطر دل آرای خدا
 
آقای غریبم ... سهم من در غربت شما چقدر است؟؟؟

در قرآن، آیات بسیارى وجود دارد که به شهادت روایات مستند و معتبر، در باره حضرت مهدى(علیه السلام) و قیام جهانى او نازل گردیده است.
در کتاب شریف «المحجّة فى ما نزل فى القائم الحجّة(علیه السلام)» که توسط محدث بزرگوار، مرحوم سید هاشم بحرانى و با بهره گیرى از دهها جلد کتب تفسیر و حدیث، تألیف گردیده، مجموعاً (132) آیه از آیات کریمه قرآن ذکر شده که در ذیل هر کدام یک یا چند روایت در تبیین کیفیت ارتباط آیه با آن حضرت(علیه السلام) ، نقل شده است.
در اینجا به ذکر چند روایت در این مورد، بسنده مى کنیم:

توبه/33: «هو الذى ارسل رسوله بالهدى و دین الحق لیظهره على الدّین کلّه و لو کره المشرکون»
ترجمه: اوست خدایى که پیامبرش را با هدایت و دین حق فرو فرستاد تا آن را بر همه ادیان پیروز گرداند اگرچه ناخوشایند کافران باشد
تفسیر: امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «به خدا سوگند! هنوز تأویل این آیه نازل نشده است و تا زمان قیام قائم (علیه السلام) نیز نازل نخواهد شد. پس زمانى که قائم (علیه السلام)به پا خیزد، هیچ کافر و مشرکى نمى ماند مگر آنکه خروج او را ناخوشایند مى شمارد.» (کمال الدین و تمام النعمة ـ شیخ صدوق ـ ج 2 ص 670.)

انبیاء/ 105: «و لقد کتبنا فى الزبور من بعدالذکر أن الأرض یرثها عبادى الصّالحون»
ترجمه: براستى بعد از ذکر، در زبور نوشتیم که بندگان صالح من وارثان زمین خواهند بود.
تفسیر: امام صادق (علیه السلام) در بیان معناى این آیه کریمه فرمودند: «تمام کتب آسمانى، ذکر خداست، و بندگان شایسته خدا که وارثان زمین هستند، حضرت قائم(علیه السلام) و یاران او مى باشند.» (تفسیر على بن ابراهیم، ج 2 ص 77.)

                                ادامه آیات قرآن در باره حضرت مهدی علیه السلام را ببینید...


برچسب‌ها: احادیث درباره امام زمان

نوشته شده در تاریخ جمعه 86/12/3 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

آثار شگفت انگیز دعا برای فرج(قسمت اول)


اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً


یکی از عالی ترین کتاب های که برکات و آثار دعا برای تعجیل فرج و تکالیف را در عصر غیبت آن بزرگوار گرد آورده است، کتاب شربف مکیال المکارم فی فوائد الدعا لقائم علیه السلام است.
در جلد اول این کتاب ، برای دعا جهت تعجیل فرج امام زمان (ع) ، 102 فایده و اثر بر شمرده است.
من در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنم :

 

دعا....

- بهترین و محبوب ترین اعمال نزد خداوند و مایه ی خرسندی پروردگار متعال و رسول خدا (ص)است.
- رستگاری به شفاعت پیامبر گرامی (ص) و امام زمان ارواحنا فداه را به دنبال دارد .
- موجب اجابت دعا و دفع بلا و عقوبت و نزول نعمت و وسعت روزی است.
- مایه نایل شدن به دیدار دل آرای آن حضرت در بیداری یا خواب است.
- وفا به عهد و پیمان الهی و ادای اجر رسالت نبی اکرم (ص) است.
- تعظیم و اجابت دعوت خداوند متعال و رسول الله (ص) است.
- باعث آمرزش گناهان و تبدیل سیئات به حسنات است.
- باعث زیاد شدن نور ولایت امام زمان (ع)در دل است.
- سبب بازگشت و رجعت به دنیا در زمان ظهور است.
- ایمنی از عذاب و عقوبت آخرت راموجب می شود.
- در حکم یاری خداوند متعال است.
- مایه ی طول عمر می شود.

هر که برای امام زمانش دعاکند امام زمان نیز مطقابلا درحق او دعا میکندو...خوشا به حال کسی که امام زمانش در حقش دعا کند




برچسب‌ها: احادیث درباره امام زمان
نوشته شده در تاریخ جمعه 86/12/3 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

            

             

            عمریست که از حضور او جا ماندیم             در غربت سرد خویش تنها ماندیم           

  او منتظر است تا که ما برگردیم                  مائیم که در غیبت کبری ماندیم

 

آنچنان منتظرم در ره شوق.....که اگر زود بیایی دیر است



نوشته شده در تاریخ جمعه 86/12/3 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی
ازسامرا تا سهله

بسیارى دوست دارند بدانند امام در کجا زندگى مى‏کند.

براى روشن شدن این پرسش باید محل سکونت امام زمان - علیه السلام - در چهار دوران به اختصار بررسى شود:

1 . دوران پدر

بدون شک محل ولادت امام مهدى - علیه السلام - شهر سامرا است . او پس از ولادت تا هنگام شهادت امام حسن عسکرى - علیه السلام - در سامرا و نزد پدرش مى‏زیست . حکیمه خاتون، دختر امام جواد - علیه السلام - بارها امام عصر - عج الله فرجه الشریف - را در خانه امام عسکرى - علیه السلام - مشاهده کرد . برخى از یاران امام مانند احمد بن اسحاق نیز وى را همان جا دیده‏اند . امام در یکى از ملاقات‏هایش با ابن اسحاق از جاى برخاست; وارد حجره شد و در حالى که فرزندش را بر شانه قرار داده بود، بیرون آمد . (1)

روزى یعقوب بن منقوش پرسید: مولاى من، چه کسى امام است؟ فرمود: پرده را کنار بزن . . . او چنان کرد امام عصر - عج الله فرجه الشریف - را دید . مهدى - علیه السلام - از پس پرده برون آمد و بر زانوى پدر نشست . (2)

امام عسگرى، در دقایق پایانى عمر، به عقید خادم فرمود: وارد اتاق شو و کودکى که در حال سجده است، نزد من آور . . . (3) . این روایات گواهى مى‏دهد امام مهدى - عج الله فرجه الشریف - در حال حیات پدر در شهر سامرا و در خانه وى زندگى مى‏کرد; اگر چه امام عسکرى او را از نظرها پنهان مى‏داشت .

2 . غیبت صغرا

امام، در دوران 74 ساله غیبت صغرا، احتمالا در عراق زندگى مى‏کرد; زیرا چهار نایب خاصى که با وى رابطه مستقیم داشتند، در بغداد به سر مى‏بردند . آن‏ها نامه‏هاى مردم را به وى مى‏رساندند و پاسخ دریافت مى‏کردند . امام صادق - علیه السلام - مى‏فرماید: براى حضرت قائم دو غیبت است: یکى کوتاه و دیگرى طولانى . در غیبت اول، کسى جز خواص شیعیان وى، جایگاهش را نمى‏داند . (4) به احتمال قوى نایبان خاص آن حضرت، مصداق خواص به شمار مى‏آمدند .

3 . غیبت کبرا

درباره محل اقامت امام در دوران غیبت کبرا نمى‏توان به طور دقیق به محلى خاص اشاره کرد . امام صادق - علیه السلام - به ابوبصیر فرمود: نیکوترین منزل مدینه است . (5) علامه مجلسى نیز مى‏گوید: همین جمله دلالت مى‏کند آن حضرت غالبا در مدینه و اطراف آن به سر مى‏برد . (6) امام باقر - علیه السلام - هم به کوه «ذى طوى‏» اشاره فرموده است; (7) اما باید گفت هیچ کس به محل دقیق سکونت امام مهدى - علیه السلام - راه پیدا نمى‏کند; زیرا امام عصر به ابراهیم بن مهزیار فرمود: پدرم از من پیمان گرفته در سرزمینى پهناور و دوردست زندگى کنم تا از نیرنگ‏هاى گمراهان و متمردان امت تازه به دوران رسیده و گمراه، نهان و مصون باشم . این پیمان مرا بر فراز تپه‏هاى بلند و ریگزارها و سرزمین‏هاى مورد اطمینان افکنده است . (8)

برخى احتمال مى‏دهند امام در یکى از جزایر دوردست که با کشور مغرب چندان فاصله ندارد و به جزیره خضرا معروف است، به سر مى‏برد. گروهى نیز با منطبق دانستن اوصاف این جزیره با مثلث‏برمودا، آن مکان را محل سکونت امام زمان - عجل الله فرجه الشریف - مى‏دانند; زیرا به رغم تلاش‏هاى فراوان تا کنون کسى به کشف اسرار این مثلث توفیق نیافته است. بى‏تردید این نظر نادرست مى‏نماید . (9)

به استناد برخى از روایات، امام عصر - عجل الله فرجه الشریف - در زمان غیبت کبرا در همه جا حضور مى‏یابد، و یوسف وار به طور ناشناس میان مردم رفت و آمد مى‏کند . هیچ کس وى را نمى‏شناسد تا وقتى خداوند به او اجازه دهد خود را معرفى کند; چنانچه به یوسف صدیق اجازه داد خود را به برادرانش بشناساند . (10)

بر اساس روایت امام صادق - علیه السلام - ، یکى از جاهایى که امام عصر - عج الله فرجه الشریف - حضور مى‏یابد، صحراى عرفات در ایام حج است .

عبید بن زراره گفت: از امام صادق - علیه السلام - چنین شنیدم: زمانى فرا رسد که مردم امام خود را نبینند . او در روزهاى حج مردم را مى‏بیند ولى مردم او را نمى‏بینند . (11)

محمد بن عثمان، یکى از نواب اربعه، نیز در این باره مى‏گوید: والله ان صاحب هذا الامر یحضر الموسم کل سنة فیرى الناس و یعرفهم و یرونه و لایعرفونه; به خدا سوگند، صاحب این امر همه ساله در مراسم حج‏حضور پیدا مى‏کند . مردم را مى‏بیند و مى‏شناسد; ولى مردم - با این‏که او را مى‏بینند - نمى‏شناسند . (12)

4 . عصر ظهور

امام زمان، هنگام ظهور در مسجد سهله (13) اقامت ‏خواهد کرد. ده‏ها هزار پیامبر در این مسجد نماز گزارده‏اند و محل سکونت‏ بزرگانى چون حضرت ابراهیم و ادریس و خضر بوده است. (14) امام صادق - علیه السلام - به ابوبصیر فرمود: اى ابامحمد، گویا حضرت قائم را در مسجد سهله مى‏بینم که با زن و فرزندانش در آن مستقر مى‏گردد.

ابوبصیر پرسید:

آیا مسجد سهله خانه‏اش خواهد بود؟

حضرت فرمود: آرى، این مسجد منزل حضرت ادریس است. خداوند هیچ پیامبرى را برنینگیخت مگر آن که در این مسجد نماز گزارد . هر کس در این مسجد بماند، مانند آن است که در خیمه رسول خدا اقامت کرده است . هیچ مرد و زن مؤمنى نیست مگر آن که دلش به سوى آن مسجد پر مى‏کشد . روز و شبى نیست مگر آن که فرشتگان به این مسجد پناه مى‏برند و در آن به عبادت خداوند مى‏پردازند . (15)

ناگفته نماند، هم اکنون در سه گوشه این مسجد سه مقام، با اعمال ویژه، واقع شده است . که این مقام‏ها به حضرت ابراهیم و ادریس و خضر منسوبند. //




برچسب‌ها: مطالب درباره امام زمان
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 86/12/1 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

                                                     آنچنان منتظرم در ره شوق 

                                                                                            که اگر زود بیایی دیر است



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 86/12/1 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

خستگان عشق را ایام درمان خواهد آمد            غم مخورآخرطبیب دردمندان خواهد آمد  

بوی پیراهن رسید و زین بشارت گشت معلوم      یوسف گم گشته سوی پیر کنعان خواهد آمد

کاخهای ظلم ویران میشود بر فرق ظالم              مهدی موعود غمخوار ضعیفان خواهد آمد

 

 




برچسب‌ها: مطالب درباره امام زمان
نوشته شده در تاریخ جمعه 86/11/26 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

نفع بردن از من در زمان غیبتم مانند نفع بردن از خورشید هنگام پنهان شدنش در پشت ابرهاست و همانا من ایمنی بخش اهل زمین هستم ، همچنانکه ستارگان ایمنی بخش اهل آسمانند .   
و أما وجه الانتفاع بی فی غیبتی فکالانتفاع بالشمس إذا غیبها عن الأبصار السحاب وإنی لأمان لأهل الأرض کما أن النجوم أمان لأهل السماء . (بحارالأنوار ، ج 53 ، ص 181)
.............................................................................................................................................
 تصرف کردن در مال دیگری بدون اجازه صاحبش جایز نیست .  
 لا یحل لأحد أن یتصرف فی مال غیره بغیر إذنه .( وسائل الشیعة ، ج 17 ، ص 309)
............................................................................................................................................ 
من ذخیره خدا در روی زمین و انتقام گیرنده از دشمنان او هستم .  
 أنا بقیة الله فی أرضه و المنتقم من أعدائه . (تفسیر نورالثقلین ، ج 2 ، ص 392)
.............................................................................................................................................
 ملعون است ، ملعون است کسی که نماز مغربش را به تأخیر بیندازد ، تا زمانی که ستارگان آسمان پدیدار شوند .  
ملعون ملعون من أخر المغرب إلی أن تشتبک النجوم .( بحار الأنوار ، ج 52 ، ص 15)
............................................................................................................................................ 
هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد ، پس نماز بگزار و بینی شیطان را به خاک بمال .  
  ما أرغم أنف الشیطان بشیء مثل الصلاة ، فصلها و أرغم أنف الشیطان . (بحارالأنوار ، ج 53 ، ص 182)
.............................................................................................................................................
 ملعون است ، ملعون است ، کسی که نماز صبحش را به تأخیر بیندارد ، تا زمانی که ستارگان آسمان محو شوند .   
ملعون ملعون من أخر الغداة إلی أن تنقضی النجوم (بحارالأنوار ، ج 52 ، ص 16. )
............................................................................................................................................ 
هر یک از پدرانم بیعت یکی از طاغوتهای زمان به گردنشان بود ، ولی من در حالی قیام خواهم کرد که بیعت هیچ طاغوتی به گردنم نباشد .
 إنه لم یکن أحد من آبائی إلا و قد وقعت فی عنقه بیعة لطاغیة زمانه و إنی أخرج حین أخرج و لا بیعة لأحد من الطواغیت فی عنقی .( بحارالأنوار ، ج 53 ، ص 181)
.............................................................................................................................................
 
من آخرین جانشین پیامبر هستم ، و به وسیله من است که خداوند بلا را از خاندان و شیعیانم دور می سازد.  
  أنا خاتم الأوصیاء و بی یدفع الله البلاء عن أهلی و شیعتی . (بحارالأنوار ، ج 52 ، ص 30)
.............................................................................................................................................
 هر کس در اجرای اوامر خداوند کوشا باشد ، خدا نیز وی را در دستیابی به حاجتش یاری می کند .  

من کان فی حاجة الله ، کان الله فی حاجته . (بحارالأنوار ، ج 51 ، ص 331)
.............................................................................................................................................
 سنت تخلف ناپذیر خداوند بر این است که حق را به فرجام برساند و باطل را نابود کند ، و او بر آنچه بیان نمودم گواه است .
 أبی الله عز و جل للحق إلا إتماما و للباطل إلا زهوقا و هو شاهد علی بما أذکره .(بحارالأنوار ، ج 53 ، ص 193)

 

 

                                                                  التماس دعا




برچسب‌ها: مطالب درباره امام زمان
نوشته شده در تاریخ جمعه 86/11/26 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

            تو همون حس غریبی که همیشه با منی

             تو بهونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی

تو امید انتظاری تو دلای نا امید

   مثل دیدن ستاره تو شبای ناپدید

                   چه غریبونه گذشتند جمعه های سوت و کور

              هنوز اما نرسیدی ای تجلی ظهور!!!!!!!!

          عمریه دلم گرفته گله دارم از جدایی

                 غایب همیشه حاضر تو کجایی تو کجایی؟



نوشته شده در تاریخ جمعه 86/11/26 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

     چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی
 چه بغض ها که در گلو رسوب شد نیامدی
   خلیل آتشین سخن، تبر به دوش، بت شکن!
خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
         برای ما که خسته ایم و دل شکسته ایم ، نه

   ولی برای عده ای چه خوب شد نیا مدی 

تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام 
        دوباره صبح، ظهر، نه! غروب شد نیامدی!!!

 

 

                                    


یامهدی  بیا

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 86/11/24 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی

                                      بیا که سریر  عدالت  در انتظار  قدمت  بی تاب و بی قرار  است

 

خواب دیدم که شبی رهگذری می آید

"شب دلتنگ مرا سر زده می آراید"

می رسد تا که پس از این همه دلتنگی ها

گره ازبغض غزل های ترم بگشاید

این همه شور که در ذهن غزل های من است

بوی یاسی ست که از هرم تنش می آید

غزلم نذر نگاهت مددی کن؛ چندیست

"مرگ دارد تن خود را به تنم می ساید


یک سری هم به اینجا بزنید

http://www.abolfazl-fatheyan.blogfa.com/

                                           



نوشته شده در تاریخ دوشنبه 86/11/22 توسط ابوالفضل فتحیان دستگردی
<      1   2   3   4